Agenda

Assaggia la primavera

Zesgangendiner met drankarrangement

Juriaan Opmeer en Tre Amici Wijnen vieren ook dit jaar het voorjaar. Op zaterdag 25 mei presenteren zij een heerlijke drank- en spijscombinatie. Dit alles op een mooie locatie in het centrum van Zalk. U bent van harte uitgenodigd voor dit bijzondere diner.

Wat kunt u verwachten?

Met passie bereid eten, zorgvuldig uitgezochte dranken en bijpassende muziek. Wij bezorgen u een culinaire avond in Italiaanse sferen middenin het pittoreske Zalk.

Kosten: 79,50 euro (diner met drankarrangement)
Aanvang: 17.30 uur (inloop), 18.15 uur (start diner)
Locatie: Kampeerplaats de Laeghte, Broeksteeg 4 in Zalk.

U kunt zich opgeven via het contactformulier. Wees er snel bij, want er is plek voor 50 gasten.

Laarzenpad Zalk

Wandelen door de uiterwaarden bij Zalk, vogels kijken in het eeuwenoude Zalkerbos en ondertussen genieten van een aantal lekkere versnaperingen.

Juriaan Opmeer en restaurant De Oase organiseren op zaterdag 6 april een bijzondere wandeling met proeverij. Aansluitend kunt u genieten van een viergangendiner, passend bij het Laarzenpad. Laat uw zintuigen prikkelen tijdens deze wandeling vol verhalen, lokale producten en historie. En geniet na tijdens een heerlijk Laarzenpaddiner bij restaurant De Oase.

Kosten:
17,50 euro p.p. wandeling met proeverij
of
49,50 p.p. wandeling met proeverij en aansluitend een viergangendiner bij De Oase (exclusief drankjes). Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer snel.

Praktische informatie:
De wandeling start tussen 15.00 en 16.00 uur bij restaurant De Oase, Kerkplein 3 in Zalk. U kunt zich opgeven via het contactformulier.

Zevengangendiner Landgoed Vosbergen

Juriaan kookt zaterdag 16 februari 2019 in de keuken van Titia op landgoed Vosbergen. Een winters zevengangendiner met wijn/drankarrangement op een schitterende locatie. U bent van harte uitgenodigd.

Wat kunt u verwachten?
Met zorg en liefde bereid eten, een knappend haardvuur, in goed gezelschap bij winterse sferen.

Kosten: 76,50 (diner met wijn/drankarrangement)
Aanvang: 17.30 uur inloop, 18.15 uur start diner
Locatie: Landgoedhoeve Vosbergen, Vosbergerweg 34 in Heerde

U kunt zich opgeven via het contactformulier.