rabarbercello
woudsend 5
woudsend 4
woudsend 6
verse vijg, geitenkaas, honing uit Zalk
woudsend 7
woudsend 8
woudsend
zeeduivel, granapadano, dragonmayonaise
IMG_1899
gemarineerde aardbeien, Merenque-limoenijs

9 gangen proeverijmenu

Als uitgangspunt:  een feestje met haar beste vrienden, en gewoon lekker genieten. We vieren het leven!!

De catering uit handen gegeven, aan ons :-)

De datum 21 juni : de langste dag dan hebben we gelijk een thema-> Midzomernachtfeest.

Een 9 gangen proeverijmenu zodat de gasten de hele avond verrast worden met verfijnde hapjes en verrassende gerechtjes.  A la minute bereidt vanuit de mobiele keuken en vanaf het knapperende houtskoolvuur van de Thürosgrill.

We trapten de avond af met onze eigen gemaakte Rabarbercello als welkomstdrankje gemixed met Prosecco.

erbij een spiesje met Serranoham, cantaloupemeloen en Pepergel

Tijdens de gehele avond een broodplankje met diverse broodsoorten en onze huisgemaakte Mediteriaansesmeerseltjes, waaronder Tzaziki, Baba Ganoush en Houmous.

* Salade van Rivierkreeftjes met advocadomousse

* Verse vijg kort gegrilld, geitenkaas, Voorjaarshoning uit Zalk en walnoot

* Mini Hamburger van rund, home-made ketchup, ui, tomaatje, augurk, littlegem op een sesembolletje van www.bakkerijschuld.nl

* Zeeduivel. GranaPadano, dragonmayonaise en venkelssalade

* Spoom van Basilicum-Serehijs en cava

*Eco- Kalfsentrecôte, groene groenten, Kalfsjus

* Kaasplankje met diverse kaassoorten, Uiensaffraan-chutney, Picalilly, perensiroop

*Gemarineerde aardbeien met Merenque-limoenijs van www.ijssaloncasapiccola.nl

Als afsluiter bij de koffie heerlijke handgemaakte bonbons van www.chocolateontour.nl

Bijzonder detail: onze gastvrouw is zelf vegetarisch, voor haar pasten wij de gerechtjes dan ook aan.

 

 

Deel dit