IMG_2314
IMG_2313
IMG_2304
IMG_2305
IMG_2306
IMG_2308
IMG_2318
IMG_2316
IMG_2315
IMG_2307

Op de klassieke tour

Een traditie in het najaar, de relatiedagen van autobedrijf Oving in Zwolle. Voor de achtste keer op rij was Juriaan aanwezig met zijn mobiele keuken om de gasten te verwennen met lekkere hapjes en fingerfood.

Dit jaar ging Juriaan op de klassieke tour. Hij maakte voor de relaties en gasten van Oving de klassieke waldorfsalade en carpaccio met truffelmayonaise. Ook stond op het menu de miniburger op vers zuurdesembrood van bakker Schult en eigengemaakte tomatenketchup. De wildragout van ree en zwijn mocht niet ontbreken en ook de kipkerriesalade met verse ananas was een schot in de roos.

Kers op de taart was de ambachtelijk gedroogde ham, speciaal voor deze gelegenheid geïmporteerd uit Frankrijk.

Ook de huisgemaakte chocolademousse met perencompote en de bloedsinaasappelmousse met crunch van Italiaanse bitterkoekjes vielen in de smaak.

 

 

Deel dit