IMG_0662
IMG_0663
IMG_0658
IMG_0667
IMG_0671
IMG_0677
IMG_0680

5 gangen diner in huiselijke sfeer

Deze avond kookten wij een 5 gangen diner in Apeldoorn . Samengesteld in overleg met de gastheer en gastvrouw.

De mobiele keuken bleef thuis en vanuit de keuken des huises bereidden wij het volgende diner:

Voorgerecht van Gerookte eendeborste met gemarineerde pruimen.

1 persoon gaf de voorkeur aan geen vlees en hiervoor bereidde Juriaan een tartaartje van verse tonijn.

Als 2e gang een coquille zeer kort gebakken erbij knolselderijpuree en kreeftenjus.

Hoofdgerecht: wildzwijnshaas , roerbaklinzen, wildjus met morilles

Als tussengerecht een heerlijke kaasplank met Home-made chutney’s, perenstroop en gemarineerde druifjes.

Afsluiter: Perenmousse met gemarineerde peren en crispy peertjes

Deel dit